Inschrijven

Geen ruimte voor nieuwe patiënten

De HKN Praktijk heeft veel nieuwe aanmeldingen gehad en is op dit moment vol.
Alleen patiënten die verhuisd zijn naar Anna Paulowna en geen huisarts in de HKN regio hebben, kunnen zich inschrijven.

Wilt u zich inschrijven als patiënt dan vragen wij u het inschrijfformulier te downloaden en in te vullen. Klik hier voor het downloaden van een inschrijfformulier.

U kunt dit ingevulde formulier samen met een kopie van zowel uw identiteitsbewijs als uw zorgpas in een gesloten envelop in de brievenbus van HKN Praktijk aan de buitenkant van Gezondheidscentrum de Ontmoeting inleveren.

Door middel van het ondertekenen van het inschrijfformulier geeft u aan dat u akkoord gaat met het digitaal opvragen van uw dossier bij uw vorige huisarts. Het is voor de inschrijving bij ons van belang dat u actief uitgeschreven wordt bij uw vorige huisarts. Wilt u zelf contact opnemen met uw huidige huisarts en aangeven dat u akkoord gaat met het versturen van uw dossier?

Wij zijn verplicht de identiteit van nieuwe patiënten te controleren. Wij verzoeken u daarom een geldig paspoort, Identiteitskaart of rijbewijs mee te nemen als u het inschrijfformulier inlevert. Bij meerdere gezinsleden geldt dit voor iedere persoon afzonderlijk.

Heeft u een vraag neem dan telefonisch contact met ons op telefoonnummer 0223-239033 of stuurt u ons een e-mail via info@hknpraktijk.nl