Inschrijven

Beperkte ruimte voor nieuwe patiënten

Heeft u een vraag neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0223-239033 of per e-mail via info@hknpraktijk.nl

 

De HKN Praktijk heeft veel nieuwe aanmeldingen gehad. Op dit moment is er beperkte ruimte voor nieuwe patiënten. Het inschrijfformulier kunt u ophalen bij de balie van de HKN Praktijk.

Als u al patiënt bent in de HKN praktijk kan uw partner die op hetzelfde adres woont zich inschrijven en ook pasgeborenen. Wilt u zich inschrijven als partner van een patiënt en woont u op hetzelfde adres dan vragen wij u het inschrijfformulier te downloaden en in te vullen. Klik hier voor het downloaden van een inschrijfformulier.

U kunt dit ingevulde formulier samen met een kopie van zowel uw identiteitsbewijs als uw zorgpas in een gesloten envelop in de brievenbus van HKN Praktijk aan de buitenkant van Gezondheidscentrum de Ontmoeting inleveren.

Door middel van het ondertekenen van het inschrijfformulier geeft u aan dat u akkoord gaat met het digitaal opvragen van uw dossier bij uw vorige huisarts. Het is voor de inschrijving bij ons van belang dat u actief uitgeschreven wordt bij uw vorige huisarts. Wilt u zelf contact opnemen met uw huidige huisarts en aangeven dat u akkoord gaat met het versturen van uw dossier?

Wij zijn verplicht de identiteit van nieuwe patiënten te controleren. Wij verzoeken u daarom een geldig paspoort, Identiteitskaart of rijbewijs mee te nemen als u het inschrijfformulier inlevert. Bij meerdere gezinsleden geldt dit voor iedere persoon afzonderlijk.

Heeft u een vraag neem dan telefonisch contact met ons op telefoonnummer 0223-239033 of stuurt u ons een e-mail via info@hknpraktijk.nl