Nieuws

Nieuws 11/10/2019

Griepvaccinatie

Via de onderstaande link vindt u alle informatie over de jaarlijkse griepvaccinaties.

Uitnodiging griepprik

De jaarlijkse griepvaccinaties vinden dit jaar plaats op de onderstaande data:
Dinsdag 26 november van 9.00 tot 12.00 uur
Woensdag 27 november van 13.00 tot 16.00 uur en van 18.00 tot 19.00 uur


Nieuws 24/9/2019

Patiëntenstop

Beste inwoners van Anna Paulowna en Breezand,

De afgelopen periode hebben zich ruim 4700  patiënten aangemeld bij HKN Praktijk. Het is goed om te merken dat zoveel inwoners vertrouwen hebben in onze nieuwe praktijk.
Tegelijkertijd levert dat ook een knelpunt op.

Zoals u weet is er een landelijk tekort aan huisartsen. We hebben gelukkig een aantal vaste huisartsen aan de praktijk weten te verbinden maar ook HKN Praktijk heeft moeite om nieuwe huisartsen te vinden. Om onze kwaliteit van zorg te waarborgen en de werkdruk voor de aanwezige huisartsen op een acceptabel niveau te houden, kunnen wij  voorlopig geen nieuwe patiënten aannemen.

Uiteraard blijven wij ons inspannen om de huisartsencapaciteit in onze regio te vergroten. Dat doen we samen met zorgverzekeraar VGZ, die verantwoordelijk is voor de beschikbaarheid van huisartsenzorg in de Kop van Noord-Holland.

Zodra er ruimte is voor nieuwe patiënten zullen wij dat kenbaar maken op onze website https://hknpraktijk.hknhuisartsen.nl
Bij voorbaat bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

HKN Praktijk

 

Nieuws 2/9/2019

Vaste huisartsen bij HKN Praktijk

Op maandag 22 juli heeft HKN Praktijk zich als nieuwe huisartsenpraktijk in Anna Paulowna gevestigd. De afgelopen periode is er hard gewerkt om aan alle ingeschreven patiënten zo goed mogelijk de zorg te verlenen en tegelijkertijd de praktijk verder op te bouwen. Dat is gelukt door onder andere de  inzet van huisartsen vanuit Huisartsenorganisatie Kop van Noord-Holland (HKN). Dit is een organisatie van huisartsen uit de HKN regio’s Texel, Den Helder en Schagen. Daarnaast hebben ook andere medewerkers van binnen en buiten HKN de praktijk ondersteund om de start goed te laten verlopen. De praktijk telt 4500 patiënten.

HKN praktijk is enorm blij de komst van vijf parttime werkende huisartsen te kunnen melden, huisartsen die zich voor langere tijd aan de praktijk verbonden hebben. Met ingang van 1 september zijn mevrouw E. Broeders, mevrouw E. Visscher, mevrouw M. Gootjes en mevrouw L. Mous de vaste gezichten op de praktijk. Vanaf 1 oktober komt daar een vijfde huisarts bij, de heer R.  Adams. Daarnaast blijft de heer L. Arwert voorlopig als waarnemend huisarts op de praktijk werken.

Tussen 1 september en 1 november stroomt een vast team van zeven doktersassistenten in. Het team van HKN Praktijk bestaat verder uit twee Praktijkondersteuners Somatiek en een Praktijkondersteuner GGZ. Met het aantrekken van de nieuwe huisartsen en praktijkmedewerkers is een belangrijke stap voorwaarts gezet in de verdere opbouw van HKN Praktijk. Wij houden u op de hoogte van verdere ontwikkelingen via deze  website.